Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гришо прибрал 50 бона за един час тенис с момиченце

отпечатай новината

19.08.2016 10:59 | Видян 3072 пъти

Гришо прибрал 50 бона за един час тенис с момиченце

Колко струва един час тенис с Григор Димитров? Удоволствието излиза 50 000 лева, пише "Уикенд". Толкова наброил по-рано тази година пловдивският милионер Атанас Рогачев, за да може щерка му Мария да поиграе с ракета номер едно на България. "Гришо уж обича децата, но повече обича паричките", одумват го в тениса, където реномето му и без това не е много високо заради отказите му да играе за България в турнира за Купа "Дейвис".
10-годишната дъщеря на боса на компанията "Атаро Клима" Атанас Рогачев е едно от най-талантливите и обещаващи момиченца сред подрастващото поколение у нас. И както може да се предполага, харесвала много играта на Гришо. Малката Мария тайно си мечтаела да излезе на корта срещу кумира си.
Като грижовен баща Рогачев се свързал с Григор и неговия мениджър Георги Стоименов и попитал дали е възможно Григор да поиграе един час тенис с дъщеря му и колко ще струва удоволствието. Отговорът бил, че мачът може да се проведе, само че срещу хонорар от цели 50 000 лева! Самата игра се провела на кортовете в Пловдив и била нещо средно между мач и тренировка. Григор показал някои трикове на малката, която останала изключително доволна от подаръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !