Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Новият на Диляна Попова обличал рокли

отпечатай новината

19.08.2016 15:16 | Видян 2005 пъти

Новият на Диляна Попова обличал рокли

Диляна Попова се е хванала с по-голяма кифла от самата себе си, пише "Всеки ден". Това шушукат в модните среди. Красавицата скача от суетни на още по-суетни мъже, а върхът на всичко е този, с когото е в момента. Става въпрос за топ коафьора Парашкев Тодоров-Финчи.
Финчи е толкова суетен, че слага в малкия си джоб дори Асен Блатечки, от когото Диляна има дете, твърдят колежки на моделката. Актьорът е влюбен в образа си в огледалото и колкото повече остарява, толкова по-болезнен става неговият нарцисизъм. Не можел обаче да стъпи и на малкия пръст на фризьора, който го замести в леглото на Попова.
Финчи прекарвал часове пред огледалото, обожавал да ходи на шопинг, като пазарувал основно дрехи и обувки за самия себе си. Гардеробът му бил пълен с модни аксесоари, изключително много държал на марките и никола не си купувал нещо евтино, щом може да го купи скъпо. Обожавал да седи пред камера и да позира във всякакви ситуации. Без проблем заемал всевъзможни пози, характерни за моделките. Случвало се даже на шега да облече рокля пред камерата, твърдят познати на модела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !