Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изнудват Емануела с порно

отпечатай новината

23.08.2016 10:04 | Видян 2334 пъти

Изнудват Емануела с порно

Фолкаджийката Емануела е под жесток психически тормоз през последните дни, пише "Всеки ден". Певицата е заплашвана с публичен позор с порно клипове от нейния собствен телефон. Изнудвачи я заплашват да пуснат всичко в интернет, ако не им даде 50 бона в брой.

Емануела, която от седмици бръмчи по родното Черноморие, сама се ожали, че си е загубила телефона, а информацията вътре била строго конфиденциална. Тя помоли вчера никой да не злоупотребява с това, което ще види в устройството, в случай че го намери.

„Ужас, загубих си телефона... а имах много ценна информация там! Ако някой го намери, моля да не злоупотребява с клипове, снимки и данните в него!", притеснена се обърна към феновете си чалга фурията. За нейно огромно съжаление обаче въпреки искрената си молба певицата не само че не предизвика съжаление и не получи телефона си, а създаде повод да я нападнат със заплахи.

Телефонът й бил намерен, но не от човек, който би се вслушал в молбата й, а от изнудвач. Той бил пълен с домашни порно записи на певицата. „Човекът й писал в социалната мрежа и я посъветвал добре да си помисли какво ще стане, ако клиповете с порно изпълненията й станат публично достояние. Той й поискал 50 бона, за да й върне всичко", твърдят близки на Емануела.

Изпълнителката сериозно се притеснявала от нецензурните клипове, които държала в мобилното си устройство. Близки до палавницата разказват, че тя обича да заснема интимните си изяви с почти всички партньори. Твърди се, че държала цяла папка с мръсотии, в които участвали даже женени мъже с положение. „Ако успеят да разкодират телефона ми, ще гръмне голям скандал. Моля се да стане чудо!", жалела се пред близки Еми.

Психотерорът обаче се оказал недостатъчен, за да накара своенравната брюнетка да даде пари на изнудвачите. Тя избухна срещу тях, използвайки отново социалната мрежа. „За този, който ми е намерил телефона и се опитва да ме поизнудва, мога да цитирам част от песен: „Всичките да го духат!". Пускай каквото искаш!". Така Емануела даде да се разбере, че няма да плати и стотинка, независимо с какво я заплашват. В бранша смятат, че който пусне нейно порно, може да й направи услуга. По подобен сценарий преди време в супер звезда се превърна колежката й Галена. Точно когато смядовката осъзна, че да пее и танцува не е достатъчно, за да се прочуе, изведнъж в интернет се появи нейно порно клипче, което я направи известна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !