Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нова синоптичка отвя по сексапил Станкулова

отпечатай новината

23.08.2016 11:08 | Видян 2833 пъти

Нова синоптичка отвя по сексапил Станкулова

Уникална старлетка с безкрайно дълги крака и холивудска усмивка чете прогнозата за времето по Би Ти Ви от вчера насам, пише "Всеки ден". След появата на сексапилната Натали Трифонова в ефира на частния канал зрителите са категорични - Николета е пратена в девета глуха, а Никол Станкулова е детронирана от трона си на най-секси синоптичка. Без съмнение Натали е най-горещата мацка на екрана в момента!

26-годишната Натали се вля в редиците на Би Ти Ви, идвайки на мястото на Станислава Цалова, която излезе в отпуск по майчинство. Хубавата блондинка идва от фалиралата TV7, където освен като говорител на прогнозата за времето се изявяваше и като водещ на предаването „Градът" по News 7. Близки до Трифонова споделят, че тя е стояла близо година без работа след фалита на медията, като се ослушвала за различни предложения за работа. Получила такова единствено от Нова телевизия, но го отказала по лични причини, тъй като в канала работи бившето й гадже - водещият на съботно-неделния сутрешен блок Деян.

„Натали и Дидо бяха гаджета близо 3 години. Запознаха се в ТВ7, даже заживяха заедно. Изживяха хубави моменти заедно - пътуваха по цял свят, привидно се обичаха много, семействата им бяха сигурни, че следващата им стъпка ще е сватба. Раздялата им обаче беше тежка и днес двамата дори не си говорят, заради което Натали не иска и да чува да работи отново с бившия си", разказват отлично осведомени.

В средата на юли обаче късметът се усмихнал на родената във Велико Търново синоптичка, която получила златно обаждане от свой познат, че в Би Ти Ви се провежда кастинг за нови лица. Чаровната блондинка отвоювала с лекота позицията, макар образът й да е в пълен контраст с досегашните лица на канала. Практиката на Би Ти Ви е по тертипа на Си Ен Ен да залагат на по-консервативни говорители, които са далеч от матрицата за секссимволи и очевидно Натали е първото изключение. Болярката е готова корица на „Плейбой" с шеметната си усмивка, красиво лице, сочни устни, дълги крака, апетитен бюст и всичко това напълно естествено.

Далеч не за първи път обаче Натали е прекрачила прага на студиата на Би Ти Ви, тъй като преди години тя упорито се натискала да стане част от балета в „Шоуто на Слави". Въпреки апетитните й форми обаче лично Слави порязал мераците й да танцува в „Магаданс", тъй като я намирал за висока и скована. Преди изявите си на малкия екран като синоптичка Натали е била танцьорка в столични дискотеки, а върхът в кариерата й на кръшна дива е като част от балета на „X Фактор".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !