Млада двойка съжителства с духове от...

Хитовият британски ситком на BBC One „Призраци“...

Българка изрисува роклята на Мария от...

"Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с...

Пияна, Ася изпотроши столичен клуб

отпечатай новината

23.08.2016 11:24 | Видян 1942 пъти

Пияна, Ася изпотроши столичен клуб

Ася Капчикова бе изгонена като мръсно коте от охранителите на столичния клуб "Бедрум", след като в пияно състояние плеймейтката започнала да троши чаши в заведението и да скача на бой на случайни посетители, пише "Всеки ден".
Грозната сцена се разигра в края на миналата седмица и оттук насетне бившата на Криско има забрана да стъпва в тузарския клуб, макар кариерата й на танцьорка да започна именно от него.
Миналата петък вечер Ася излязла в компанията на близки приятелки в столицата и след обиколката на няколко клуба женската тайфа хвърлила котва в "Бердум", където Капчикова се ползва с ВИП статут.
След като обърнала сериозно количество алкохол и шмръкнала няколко линии кокаин, Капчикова показала лошата страна на пиянството си, започвайки да се заяжда със случайни посетители в клуба. Първоначално тя замеряла напосоки хора с кубчета лед, но черешката на тортата била поставена, когато започнала да троши чаши, шишета и пепелници, а стъклата хвърчели във всички посоки. Тогава охранителите се намесили адекватно и въпреки пилешката съпротива на плеймейтката я хванали за ръцете здраво и я изхвърлили пред заведението. Управителите на клуба са издали нареждане на бодигардовете бившата на Криско да не бъде допускана в дискотеката до второ нареждане.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !