Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бийбър с мистериозна блондинка в Лондон

отпечатай новината

24.08.2016 10:04 | Видян 1583 пъти

Бийбър с мистериозна блондинка в Лондон

Джъстин Бийбър бе уловен да прекарва доста време в компанията на мистериозна блондинка и в отсъствието на своята настояща дама София Ричи, съобщава Daily Mail.

Оказва се, че красивата непозната е всъщност приятелка на Ричи. Става въпрос за младата и изгряваща моделка Бронте, която вече има доста последователи в Instagram.

Двамата са били забелязани в нощен клуб в Лондон да прекарват до късните часове.Изданието е уловила красивата блондинка да носи секси, но и доста неудобна дреха. С бял панталон и черен потник, който обаче постоянно се мести и това налага момичето непрестанно да държи ръка пред гърдите си.

Джъстин пък в същото време е облечен небрежно – скъсани дънки, бели спортни маратонски, розов суичър и черно-бяло яке. На главата си певецът носеше и кафяв каскет.

Междувременно настоящата му приятелка София Ричи бе забелязана да пазарува из магазини в Лос Анджелис. Именно заради връзката си с нея, Бийбър изтри страницата си в Instagram, тъй като там започна словесна битка с фенове и бившата си половинка Селена Гомес.

 
tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !