Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившата на Бербатов го преследва из Слънчев бряг

отпечатай новината

24.08.2016 16:37 | Видян 2160 пъти

Бившата на Бербатов го преследва из Слънчев бряг

Бивша любовница на Димитър Бербатов го дебне из Слънчев бряг. Ексгаджето на футболиста Даниела Арнаут обикаля плажните клубове и е почти невъзможно да не се засекат.

Половинката на Бербо–Елена, никак не е щастлива от новината, затова доста изкъсо следи мъжа си. Двамата с Даниела Арнаут се познават от много време и танцьорката още не го е прежалила напълно.

„Запознахме се преди години. Той ми се направи на пич, аз му се направих на два пъти по-голям пич, но го харесах. Изкарахме две години заедно”, спомня си хубавицата.

Двойката се разделя преди години, а след това Даниела прави пикантните си разкрития за връзката им, която продължава дори когато той вече официално е с Елена. Бербатов обаче е бесен за историята и не иска и да чуе за нея.

„И до днес не си говорим”, споделя танцьорката, която се оплаква, че заради интервюто, което е дала, са я обявили за най-разпуснатата жена в държавата. „Половината ни „звезди” са на повикване, но мен изкараха най-черната овца”, негодува още тя.

Арнаут споделя още, че знае доста неща за Елена Бербатова, но ги пази в тайна. „Тя беше бясна, когато проговорих за Митко.”, споделя още танцьорката и допълва, че жената на бившия й трябва да й е благодарна.

„Заради мен той днес е човекът, който е и има щастливо семейство. Иначе щеше да продължи по стария начин”, твърди още тя.

При все, че историята им е минала, фактът, че Даниела е свободна и обикаля заведенията из Слънчев бряг, въобще не успокоява Елена на Бербатов, пише blife. И ексманекенката строго пази мъжа до себе си–особено, когато му предстои да реши, къде иска да завърши футболната си кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !