Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Край с кариерата на Софи Маринова

отпечатай новината

25.08.2016 14:34 | Видян 1782 пъти

Край с кариерата на Софи Маринова

Софи Маринова е в жесток скандал с продуцента си Крум Крумов и го напуска в името на любовта й с нейния Гринго, твърдят запознати. През годините Крум бе най-близкият човек на ромския славей, кръстник на сина й Лоренцо и в основата на цялата й звездна кариера, пише "Телеграф".Сега двамата се изправиха един срещу друг, а зад основата на сватадта стои новия любим на Маринова Гринго, с когото тя тръгна по участия и му дава половината си хонорар.

Откакто била с нейния Гринго, Софка все по-рядко се обаждала на продуцента си, а последните месеци дори не го уведомявала за участия и проекти. Дори някои твърдят, че Софка си позволявала да прави концерти без знанието на продуцента си и съответно без да му отчисляват процент от хонорара си. Това извадило от релси иначе доста спокойния Крум. Той първоначално прибегнал до приятелски разговор с подчинената си, която приемал за своя сестра. На срещата обаче дошъл Гринго и така уж лежерният разговор набързо прераснал в истински скандал. Именно след тази случка Софка обявила на Крумов, че взаимната им работа тук приключва.

Решението на Маринова да се оттегли от "Съни Мюзик" дотолкова шокирало Крум, че той се заканил да спре по законов път певицата да изпълнява по участия песните, които е създала под шапката на фирмата му и за които той има авторски права. Близки до продуцента разкриват, че той приемал много тежко тази ситуация, защото през всичките тези години смятал Софи за най-близката си приятелка и не очаквал, че точно тя ще го предаде. Още повече, че тя е единствената оборотна певица в момента на Крумовата компания, която преди доста време бе напусната от Азис и Бони.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !