Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Септември ще бъде труден за всички, но има и късметлии

отпечатай новината

29.08.2016 13:44 | Видян 3126 пъти | Гласували 1

Септември ще бъде труден за всички, но има и късметлии

„Кой каквото прави, на себе си го прави”. Знаете тази поговорка, която гениалният български народ е създал сякаш за идващия тревожен, нервен и напрегнат септември. Той ще бъде месец Деветка в годината Деветка. Преди да обясним подробно точно какво ще рече това за всеки от нас, да кажем, че всяко от личните ни числа, събрани с 9, дава себеси. Тоест, съдбовен месец!

Девет е числото в нумерологията, натоварено с най-много напрежение. То е краят на цикъла – независимо дали 9-годишен или 9-месечен. Мотото му е: „Сътресения”. Принципно става въпрос главно за емоционални дисбаланси – колко драматично звучи при 2 затъмнения – слънчево на първи и лунно на 16-и септември, които допълнително усилват психическите неравновесия дори на най-сдържаните хора.
В материален план е важно да не се поставят никакви начала, да не се подписват договори, да не се очакват пробиви. Още повече, когато месецът 9 съвпада в 22 от дните си с ретроградния Меркурий.
Най-тежко ще бъде на онези, които без друго са родени под знака на числото 9. Такива са хората, появили се на бял свят на дати като 9 септември, 22 май или 8 януари. Както разбирате, това означава, че сборът на деня и месеца в рождената им дата дава 9, сведен до едночислен  (9 септември е 9+9=18=1+8=9, 22 май е 2+2+5=9, 8 януари е 8+1=9).

Знаем  си от соца, роден на 9 септември 1944, което са не една, а цели две деветки

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !