Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте снимки от сватбата на дъщерята на Стоичков

отпечатай новината

30.08.2016 10:56 | Видян 5017 пъти

Вижте снимки от сватбата на дъщерята на Стоичков

По-малката дъщеря на Христо Стоичков – Христина, се омъжи този уикенд. Лъскавата сватба се състоя в Етрополския балкан, където булката се врече във вярност на своя избраник – бившия тенисист Лука Белич. Церемонията се състоя в манастира “Света Троица”, а тържеството в Правец.

Впечатление прави, че по-голямата дъщеря на Камата – Мика, не присъства на церемонията. В момента тя е в напреднала бременност и не може да пътува. Затова пък едни от най-отбраните личности от родния и световен елит присъстваха на сватбата.

Снимки от сватбата на дъщерята на Христо Стоичков – Христина, публикува на страницата си във Facebook Илиана Раева. Тя и съпругът й Наско Сираков бяха сред гостите на тържеството. Илиана Раева подписа фотографиите в социалния сайт: "С щастливите Марияна (ослепителна) и Ицо (стилен) на незабравимото сватбено тържество на влюбените, прекрасни и сияещи младоженци Христина и Лука!“

В социалните мрежи, както и в испанското издание Mundo Deportivo, излязоха кадри от събитието, които можете да видите в нашата Галерия!

missbloоm

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !