Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Пияна фолк певица нахапа полицай и спа в ареста

отпечатай новината

30.08.2016 13:28 | Видян 1197 пъти

Пияна фолк певица нахапа полицай и спа в ареста

Невиждан скандал се разрази след „Пирин фолк”. Изданието и тази година се превърна в едно от най-скандалните, след като изпълнителката Емилия Пашкулева бе арестувана в пияно състояние на фестивала.

Блондинката била една от участничките в завършилия в неделя музикален форум в Сандански. Униформени спрели колата й, защото шофирала в нетрезво състояние.

Около полунощ в неделя срещу понеделник, дежурна патрулка спряла за проверка лека кола с пловдивска регистрация и красавица зад волана. След справка с документите се оказало, че автомобилът е управляван от народната певица Емилия Пашкулева, пише „Телеграф”. Дамата изглеждала видимо неадекватна, поради което униформените я предупредили, че ще трябва да духа на дрегера. При вида на уреда за отчитане на алкохол, певицата избухнала гневно.

Тя блъснала дрегера и се нахвърлила върху полицаите. „Вие знаете ли коя съм аз?! Боклуци! Ще ме карат да духам! Я ми се разкарайте от погледа ми”. След което се впуснала да ги хапе.

Наложило се певицата да бъде принудително овладяна и настанена в патрулната кола с белезници. Тя успяла да нахапе единия от полицаите, преди да бъде откарана в клетка на РУП в Сандански, където преспала с официалната си рокля и успяла да изтрезнее през нощта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !