Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Жана Бергендорф се замеси в нов скандал

отпечатай новината

31.08.2016 14:26 | Видян 1298 пъти

Жана Бергендорф се замеси в нов скандал

Жана Бергендорф се забърка в нов скандал. Певицата вдигна луд скандал в магазин за 1 лев. Тя се спречкала, без да бъде провокирана, със случайна клиентка на същия магазин, пише столичен седмичник. Уплашена от истеричните крясъци била жена, която спокойно си избирала чорапи. В същото време до нея се появила с гръм и трясък дама „с рошава обезцветена коса“, както самата потърпевша описва Жана.

Пространството в магазина било доста оскъдно и двете почти нямало как да се разминат". За да избегне физически контакт, сблъскване с Жана или събаряне на стоката от стелажите, клиентката се обърнала с лице към Жана, за да успеят да се разминат.

Точно в този миг жената познала певицата и задържала погледа си върху нея. В този момент Жана се развикала: „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм!“. Потърпевшата от крясъците на певицата останала стъписана и не отговорила по никакъв начин на нападките.

В същото време Жана се опитва да изчисти опетнения си имидж, след като се забърка в скандали с наркотици. Тя обяснява, че я боли от лошото отношение на хората към нея, а се оказва, че тя сама си го проси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !