Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Парис смени Лима в кревата на Марко

отпечатай новината

02.09.2016 09:58 | Видян 2421 пъти

Парис смени Лима в кревата на Марко

Единственият начин да накараш супермодел като Адриана Лима да ревнува е, като я замениш със свръхбогата, световноизвестна и красива жена като Парис Хилтън. Бившият съпруг на прелестната бразилска манекенка Марко Ярич направи именно това, пише България днес. Блестящият сръбски баскетболист от близкото минало, който покори и лигата на извънземните НБА, е новата тръпка на русата мъжемелачка с хотелска империя.

35-годишното Барби заведе Ярич на фестивала на електронната музика в пустинята Невада. За Парис присъствието там е повече от задължително, защото е със статута на най-добре платения диджей. Хилтън и тайфата, която е там, за да прикрие романтичната й връзка с двуметровия сърбин, пристигат с личния самолет на милиардерската наследница. Още на летището веселата компания си прави селфи, а Парис бърза да пусне снимката в Инстаграм. В коментара под фотоса небрежно изтъква, че в компанията е и ексзвездата на „Лос Анджелис Клипърс“ Марко Ярич (37).

"Фактът, че е бивш съпруг на толкова красива и популярна манекенка като Лима, превръща сърбина в апетитна хапка за момите в Холивуд", коментират хроникьори на звездите. "Парис сменя мъжете като носни кърпички и за нея Ярич е поредното завоевание, с което да си начеше крастата и да натрие носа на Адриана", допълват те. Близки до звездната двойка отхвърлят това твърдение. Хора от най-близкото обкръжение на Хилтън споделят, че тя е лудо влюбена в гиганта от Балканите и смята да го задържи до себе си по-дълго време. Марко е женен за 35-годишната Лима от 2009 до 2014 г., когато следва шумен развод. Двамата имат две момичета, които живеят с майката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !