Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Лудия репортер разкри изневерите на бившата си

отпечатай новината

07.09.2016 09:02 | Видян 6104 пъти

Лудия репортер разкри изневерите на бившата си

Даниел Петканов, познат като Лудия репортер от "Часът на Милен Цветков", шокира България и създаде лавина от омраза към бившата си приятелка Александра Богданска в рамките на броени часове. В личния си профил във Facebook Петканов сподели публично, че доскорошната му любима му е изневерявала неколкократно с други мъже. В серията от изневери се отличава пътуването й с частен самолет в чужбина, като по време на полета до нея има мъж, чиито пръсти са в устата й.

Петканов разбрал за любовните похождения на доскорошната си половинка, след като прегледал личния й телефон.

Освен пикантната история, Петканов сподели и две снимки от телефона, на които се вижда именно Александра с мъжките пръсти в устата.

Публикацията на Лудия репортер доведе до цунами от гневни коментари и обиди в личния профил на Богданска. Някои потребители се ограничават до шеги най-вече със снимката с пръста от рода "Искаш ли пръстче?". Други обаче достигат до крайности, наричайки модела (както тя сама се определя в профила си) с обидни думи - от "боклук" до много по-лоши.

Пороят от омраза се изсипват под всяка публична снимка в профила на Александра. Въпреки това профилът все още не е изтрит или деактивиран, нито пък снимките са скрити, поради което десантът с обидни коментари продължава.

Ето го и целия текст от профила на Петканов, в който той обяснява как и защо е разбрал за изневерите на вече бившата си приятелка:

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !