Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кои са милионерите на фолка?

отпечатай новината

08.09.2016 11:18 | Видян 5214 пъти

Кои са милионерите на фолка?

Макар че поп фолкът отдавна не може да се похвали със стария си блясък, браншът си има Преслава, Галена, Коцето И Анелия, които през годините са успели да натрупат завиден капитал.

ПРЕСЛАВА - 7000 лв. хонорар

В последните години Преслава държи първото място не само на сцената, но и като хонорар. Тя поема участия срещу нескромната сума от 7000 лв, половината от които дава на своя продуцент Митко Пайнера. За частни партита и за ангажименти в чужбина тарифата е двойна, а по празници като Нова Година или покрай избори, се е случвало брюнетката да поема по цели 3 изяви за ден. Имайки предвид, че певицата е сред най-желаните изпълнители, както от заведенията, така и за всякакъв друг тип събития, в последните десет години, тя не е падала под 15 участия на месец, което прави доход от средно 50 000 лв месечно. Ако сметнем приблизително на каква сума се равнява натрупаният капитал на Преслава за последните 10 години, то сумата би била приблизително 6 млн. лв.

КОНСТАНТИН - 6000 лв. хонорар

Сред мъжете във фолка Константин държи най-висок хонорар от години насам. Изпълнителят е на сцена от 18 години, последните от които се изявява срещу 6000 лв. за час пеене. За него се говори, че процентът, който дава на продуцента си, е доста по-нисък от останалите в каталога на фирмата, а причината била, че когато се договарял с компанията, той вече бил сред топзвездите в жанра и можел да си позволи преговори в негова полза. Банковият му капитал обаче трудно може да бъде изчислен, тъй като певецът не спира да инвестира доходите си.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !