Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Цеца гушва 500 бона от ВИП Брадър

отпечатай новината

08.09.2016 13:33 | Видян 2639 пъти

Цеца гушва 500 бона от ВИП Брадър

Хитовото риалити „ВИП Брадър” се надява да привлече повече зрители, като и този път ще използва звезда от световна величина. Само дни преди старта на шоуто упорито се говори, че прага на Къщата ще прекрачи прочутата сръбска певица Цеца Величкович. Продуцентите водили дълги преговори с изпълнителката на „Трепни” и накрая я навили да се включи като специален гост, шушука се из коридорите на Нова телевизия. Цеца ще прекара едва няколко дни в известната Къща, по подобие на Памела Андерсън и Парис Хилтън. Източници на "ШОУ" твърдят, че хонорарът, който ще прибере сръбската легенда от шоуто, е приблизително 500 бона. Тя се опитала да се пазари дори за повече, което леко смутило продуцентите. В крайна сметка се разбрали и сделка има! Нещо повече, звездата вече е в България и упорито се готви да се пусне в новото си приключение. Тя е изключително капризна и всеки ден предявява нови изисквания за изявата си.

Шоуто стартира на 11 септември по bTV и се явява пряка конкуренция на другото риалити – „Фермата”. Българският „ВИП Брадър” ще отпразнува 10-ата си годишнина със сезон в стила на комедия с неочакван край, а юбилейният интериор на Къщата ще изненада с впечатляващ замисъл и изпълнение. Неизменна част от институцията „Биг брадър” е водещият Ники Кънчев. Вече 12 години той превежда зрителите през най-интересните моменти в Къщата, кани най-атрактивните събеседници и им задава най-провокативните въпроси. До него плътно и този сезон ще е Александра Сърчаджиева.

Сред останалите съквартиранти, както “ШОУ” пръв обяви, ще бъдат още: тв водещата Миглена Ангелова, щерката на Митко Цонев – Деси, половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева, кака Лара и експоловинката й Владо Береану, кулинарят Ути Бъчваров, фолк звездата Рени и т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !