Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бориса се мие със сапун за 70 лв.

отпечатай новината

08.09.2016 14:27 | Видян 2231 пъти

Бориса се мие със сапун за 70 лв.

Докато повечето родни моделки се фукат с богати, макар и мистериозни гаджета, Бориса Тютюнджиева реши да се похвали, че е влязла във ваната. Но не фактът, че брюнетката се е изкъпала, се оказа важното в случая, а източникът на пяната, в която се е потопила, пише Уикенд. Това е сапун с цена 70 лева. Самата Бориса го показа на феновете си, кокетно подаващ се от ваната точно на мястото, където би трябвало да е скрито най-милото ѝ.

Въпросният сапун носи марката на световната класика в козметиката „Шанел“. Тя напоследък е любима на всички родни фолкаджийки, моделки и мутреси. Ето защо се очаква в най-скоро време в България на нея да се гледа като на поредната проява на кичозен вкус от странана всички парвенюта.

Точно този сапун рядко може да се намери по магазините за козметика, тъй като търсенето е символично. Поръчките най-често се правят през интернет и, вероятно защото е преценено, че цената е твърде висока като за сапун, тя обикновено се съобщава само при изрично запитване. Явно, на Бориса й се струва огромно постижение да се къпе с това чудо на козметиката, щом е решила да се хвали с него. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !