Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Цеца проговори дали ще влиза във "ВИП брадър"

отпечатай новината

11.09.2016 11:47 | Видян 2727 пъти

Цеца проговори дали ще влиза във

След като някои родни медии импровизираха, че Светлана Ражнатович-Цеца ще бъде тазгодишният гост-съквартирант във "ВИП брадър", който започва в неделя, се наложи сръбската турбо фолк звезда да изправи официално съобщение, в което отрича хипотезата, пише "Стандарт".
"Аз, Светлана Ражнатович, категорично заявявам, че както аз, така и моите представители в България - Moko Solution, не сме преговаряли с продуценти на български телевизии или риалити предавания. Участието ми в упоменатото шоу е абсолютна лъжа. Тиражира се сумата от 500 000. На тези, които използват моето име, трябва да знаете едно - Цеца струва много повече!"

Ето така прави нещата мегазвездата от съседна Сърбия - със замах, с борбен дух и непоклатимост, каквото и да й се случва.

Кралицата на Балканите, която подготвя концерт за 17 март в "Арена Армеец", а преди това ще зарадва и феновете си в Лондон на 21 октомври, засне реклама за една от най-големите компании за микроблейдинг в света. 6-секундното рекламно видео донесе на певицата завиден хонорар, възлизащ на рекордните шест милиона.

Още в началото на кариерата си Цеца е наричана детето чудо на сръбската музика. Израстнала в патриархална среда, баща й постоянно я следвал в първите стъпки на кариерата и. Паралелно с музикалните си изяви, Цеца учи във ветеринарно-медицински техникум, специалност свинарство.

Малко известен факт е, че преди срещата си с Аркан, станал по-късно нейн съпруг, Цеца Величкович е била близка с Деян Мариянович-Шабан. Но с него "кукавицата" на сръбската музика излиза точно 17 дена, след което разбира за тъмните петна в биографията му и прекратява отношенията им.

През 1993-а певицата се завръща на сцената след 2 години музикална пауза. И тръгва на турне из цяла Югославия. Тогава идва предложение от мениджъра на певицата Бане Стоянович - тя да гостува в област, където по това време се воюва. Минавайки през първите барикади, Величкович осъзнала, че отива да весели не кого да е, а самия Аркан. От всичко, което била слушала и чела за него, бая се постреснала. Помолила мениджъра си да спре колата, за да си хване автобуса и да се прибере. С дълги увещания Цеца била убедена, че няма от какво да се бои. Когато пристигнали в лагера, Ражнатович провеждал преглед на войската. Чакайки началото на концерта, певицата забелязала Аркан да стои на стотина метра от нея. Командирът се приближил, за да се запознаят и попитал:

"Ти ли си тази звезда, която слушам най-редовно?" По-късно, макар и женен, Аркан не успява да устои на чара на певицата и двамата сключват брак. Женейки се за Цеца, "тигърът" искал да изчисти имиджа си и името си. Аркан вярвал, че връзката им ще му помогне да влезе в парламента и да стане уважаван бизнесмен. А и певицата можела да се окаже неговата застраховка "Живот", защото кой би посегнал на мъжа на Цеца. Година и половина след смъртта на Аркан тя остава в пълен траур и дори забранява да се излъчват клиповете й по телевизията. Завръща се към кариерата си по молба на майката на Аркан.

През 2003 г. Цеца е обвинена за незаконно притежание на оръжия и прекарва в затвора 121 дни. Спи върху дъски при студ минус 17 градуса.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !