Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Война в ефира - Слави окраде Халваджиян

отпечатай новината

13.09.2016 10:23 | Видян 3108 пъти | Гласували 2

Война в ефира - Слави окраде Халваджиян

Слави Трифонов скандализира още с първото си шоу в Би Ти Ви снощи, след като предаването се завърна от лятната си почивка. Дългия и колегите му показаха пълна безидейност и не оправдаха с нищо очакванията на зрителите да предложат нещо ново и интересно. Точно обратното – липсата на мисловен капацитет у сценаристите на учиндолеца ги докара до отчаян акт. Вместо да сътворят някаква своя продукция, те окрадоха най-нагло рубриката „Бай Брадър”, която от години е един от гвоздеите на „Господари на ефира”.

В шоуто на Рачков и Зуека двамата талантливи актьори и колегите им почти десетилетие осмиват образите от риалити формата „Биг брадър”. Преоблечени като участниците в шоуто, комиците ги осмиват, а гласът на „Бай брадър” зад кадър им се кара.

Сценка без никаква разлика се разигра снощи уж като най-забавната част в предаването на Трифонов, който вместо да се срамува от нахалната кражба, гледаше актьорите си ухилен до уши.

Краси Радков се бе пременил като Ути Бъчваров, а освен готвача обект на подигравки станаха и Георги Софкин, участващ във „ВИП Брадър”, както и обитателите на „Фермата” Елен Колева и Калин Терзийски. Гласът зад кадър пък вместо „Бай Брадър” се наричаше „Хан от Нови хан”, където именно се помещава известната къща на звездите от шоуто по Нова телевизия.

Зрителите веднага изригнаха срещу лошото копие на „Господари на ефира” и нахалната кражба на сценаристите на Дългия, които представиха новата рубрика като супер новост и голям хит, пише пик. „Това е върха на наглостта и отвратителна кражба. Цяло лято толкова ли не им родиха нещо друго главите, та решиха да крадат от конкурентна телевизия! Пълен провал е това шоу вече и няма смисъл да се гледа изобщо”, коментираха в социалните мрежи зрители на Би Ти Ви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !