Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Златните момичета споделиха за състоянието на Цвети

отпечатай новината

13.09.2016 10:42 | Видян 2997 пъти

Златните момичета споделиха за състоянието на Цвети

"Последната година беше най-тежка, минахме през много неща, включително и инцидента с Цвети".

"Много ме беше страх от първата среща с Цвети след инцидента, не спах от вълнение и когато отидохме в болницата, аз цялата треперех. В момента, в който я видях, се успокоих", това разказват гимнастичките пред камерата на Нова тв по повод срещата им с Цвети Стоянова след тежкия инцидент, който тя претърпя.

"След завръщането ни от олимпиада, си говорихме, правихме няколко крачки дори. Тя наистина е добре", споделят гимнастичките. "Цвети Стоянова премина през 9-те кръга на ада и това, което постигнахме с нея, е грандиозен успех. Това заяви проф. Милан Миланов от „Пирогов” пред Нова телевизия. Гимнастичката наскоро бе изписана от болницата, след като изкара три месеца в тежко състояние след скок от 6-ия етаж.

„Падането от повече от 15 метра е несъвместима травма с живота. Тя е имала късмет, че е паднала върху дърво. В 80% от европейските болници, тя щеше да загине”, обясни професорът.

Той похвали екипа на „Пирогов” и разказа, че в деня на операцията на Цвети скенерът на болницата не работел, но рентгенологът поставил изключително точна диагноза. В момента Цвети е възстановена във всички физиологични нужди до над 85-90%, има нужда от една добра рехабилитация, допълни проф. Миланов. Той разказа, че консумативите за операцията на Цвети са стрували 20 хил. лв. и са платени от спортния министър Красен Кралев. Семейството й е скромно и няма откъде да извади толкова пари, обясни професорът.

Припомняме, че гимнастичката Цвети Стоянова, която днес празнува своя 22-и рожден ден, наскоро бе изписана от болницата, след като изкара три месеца в тежко състояние след скок от 6-ия етаж.

sportal

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !