Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мегз е на тежки антидепресанти

отпечатай новината

13.09.2016 12:32 | Видян 3002 пъти

Мегз е на тежки антидепресанти

Състоянието на топ дизайнерката Миглена Каканашева ежедневно се влошава, като грандоманщината й по отношение на модния й бранд скоро може да я вкара в  болница, твърдят близки до миньончето. Самата тя също загатна за това в свой пост в социалните мрежи, гласящ:

"Баба ми е много притеснена за мен. Всичките ми близки, всъщност, но тя особено много. Всеки път като ме види чувам тирада - как ще умра стара мома, или с кого съм се състезавала, или че парите не били всичко на света ... какво още ми трябвало. Любимото ми е ... Ти все мечтаеш, знаеш ли колко хора като теб накрая губят всичко, стой си мирно.

В огледалото има един човек, който трябва да задмина. Когато това стане ще "мирясам", стига още да имам крака.  До края на годината ще ви представим 4 модни проекта, които без капка преувеличеност могат да бъдат наречени най-големия моден проект износван от българска марка някога".

В поста си Каканашева още разказва как сега, когато може да има всичко, не я интересува вече какво може да спечели и загуби. Нима подобна увереност не говори за болни амбиции и нереална преценка. Тя стартира проекта си Megz Angels със скромната бройка от 5 момичета, а само за една година увеличи армията си от красавици на цели 12. стоят зад визииите на ангелите.

Мегз вече не се задоволява и с обикновени локации на снимки, а засне последната сесия във филмовия център в Бояна. Един снимачен ден там струва 10 000 и само топ изпълнители като Галена си позволяват тази локация.

Очаква се на закриването на Sofia Fashion Week, да предизвика истински фурор, след като тя всеки път сама вдигаше летвата все по-високо. Цялото това напрежение и желание да е най-най-сред всички и да достигне световно ниво, я карали често да се държи в кондиция чрез успокоителни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !