Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Мариана Попова пак прибра мъжа си

отпечатай новината

13.09.2016 14:28 | Видян 1534 пъти

Мариана Попова пак прибра мъжа си

Двойката се събра след доста тежки месеци на раздяла. През това време Мариана бе сама с дъщеря им в София, докато Ханес замина за Италия. Бизнесменът не крие, че иска да премести семейството си в Италия, но Мариана не иска и да чуе за преместване. Напрежението между двамата се засилва все повече и повече, а след като се разчу, че Ханес е и в Италия, тя обяви статус необвързана в социалните мрежи.

Слуховете гласяха още, че винарят има жена за партньор в Италия, а отношенията им са повече от професионални. Слухът изнерви силно родната певица и тя също си пусна статус свободна.

През лятото обаче Мариана изглежда е решила да даде нов шанс на брака им. Нещо повече — тя и Ханес ще подпишат официално. Кум ще им бъде актьорът изиграл Левски — Веселин Плачков, пише „България днес”. Тримата са приятели и често излизат в обща компания.

Ханес и Мариана дори официално са го помолили да бъде част от събитието им. Още по време на участието си във „ВИП Брадър” преди три години, Мариана Попова получи пръстен от любимия и проля куп сълзи от щастие. До сватба обаче така и не се стигна, въпреки че няколко пъти имаше спекулации по въпроса.

Сега двойката е решена да обърне нова страница в семейните отношения, като се вземат официално.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !