Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Емилия остана сама преди раждането

отпечатай новината

13.09.2016 15:01 | Видян 2897 пъти

Емилия остана сама преди раждането

 Фолкзвездата Емилия кара втората си бременност в семейната къща в Сандански. Макар че е дъщеря й ще се появи след броени дни, певицата се грижи сама за сина си Иван.

Нейни съграждани издават, че я виждат доста често да обикаля парковете с малчугана. Понякога компания й правят и нейни приятелки, също с деца, но никога не са я засичали да се разхожда с Коко Динев. Но как ли да стане, предвид факта, че той е нощна птица и по цели нощи запива в заведението си на Кулата.

Емилия кара доста самотно тази си бременност. Чалга дивата гледа да прекарва повече време по разходки и непрекъснато измисля занимания за сина си. Въпреки,ч е ще става баща за трети път Коко въобще не е загърбил ергенския си живот. По цели нощи купонявсва с авери по кръчмите. Очевидци издават, че осъмва по клубовете, докато Емилия е принудена да стои сам. Това не означава, че са разделени. Напротив, продължават да делят един покрив. Семейните разходки не са по вкуса на Динев, който предпочита да надига чашката и да гледа хубавите момичета, пише ШОУ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !