12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

МИСИЯ „ВРЕМЕТО ЛЕТИ” С ИНТРИГУВАЩ ФИНАЛ

отпечатай новината

14.09.2016 14:43 | Видян 1904 пъти

МИСИЯ „ВРЕМЕТО ЛЕТИ” С ИНТРИГУВАЩ ФИНАЛ

Тази вечер във VIP Brother ще проследим финала на мисия „Времето лети”. Жана отново ще влезе в Изповедалнята, за да раздели Съквартирантите по категории „най-надут”, „най-голям интригант”, „най-превзет”, „най-секси” и „най-скучен”. Този избор ще се окаже тежък за певицата и ще я разстрои до сълзи, но въпреки това Жана ще довърши започнатото. Ще се отрази ли това решение на емоционалното й състояние и в кои свои Съквартиранти ще намери подкрепа, ще разберем още тази вечер.  

По-късно двойките, разпределени от Тайния бос, ще дадат всичко от себе си в името на успеха на мисията. Големият брат е приготвил поредна доза забавление и звездни метаморфози, а как са категоризирани участниците и на какви изпитания ще бъдат подложени, за да си осигурят луксозен бюджет, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Съквартирантите не се нуждаят от много време, за да скъсят дистанцията помежду си и тази вечер ще видим и чуем изключително интересни истории от техния живот. Миглена Ангелова с много любов ще разкаже за своите домашни любимци – два питона, а Валентин Михов с носталгия ще се върне към времената, в които постоянно е излизал с Лили Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !