Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Рапърът DEE от "Фермата" едва оцелял

отпечатай новината

20.09.2016 13:59 | Видян 1585 пъти

Рапърът DEE от

Радомир Янакиев, един от участниците в тазгодишния сезон на "Фермата", е бил намушкан с нож по време на жестоко сбиване между две враждуващи банди, пише Блиц. Острието на студеното оръжие е достигнало до белия дроб на рапъра с артистичен псевдоним DEE, и той е бил приет в критично състояние в болница.

Веднага е бил вкаран в операционната, където лекарите няколко часа са се борили за живота му.

Това се е случило преди няколко години в един от най-опасните квартали на Ню Йорк, Бронкс, допреди Янакиев да се върне в България. В Америка "фермерът" и семейството му емигрирали още пред 1989 г.

"Случи се в един клуб, бях там с моите приятели. По едно време нещо със съседната компания нещата се объркаха, скарахме се и си скочихме. Не помня кой и как точно ме намушка, защото съм изпаднал в безсъзнание. Събудих се в болницата и разбрах, че съм прескочил трапа. Направили са ми животоспасяваща операция, ножът е бил стигнал до белия ми дроб... Шили си го, за да ме спасят", направи шокиращо признание рапърът.

По време на американския си период риалити героят е успял да стана и баща на син, и то едва на 19 години. Майката на детето му е пуерториканка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !