Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мира: Жоро Торнев ми изневери!

отпечатай новината

21.09.2016 12:29 | Видян 2718 пъти

Мира: Жоро Торнев ми изневери!

Тв водещата Мира Добрева била категорично против съпругът й Жоро Торнев да влиза във „ВИП брадър”, пише Уикнед. Дори го заплашила, че ако го направи – може въобще да не я завари в дома им, когато се върне от престоя в Къщата.

„Не бях съгласна да участва в риалити шоуто, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето мнение", каза Мира Добрева. "По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в лайфовете в студиото”. Синът на Мира и Жоро също драматично преживявал появата на татко си на екрана.

Водещата на предаването „Отблизо” по БНТ1 има и друга причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата. Във ВИП дома влезе негово бивше гадже – Надя от „Елит”. Двамата са имали връзка преди режисьорът да тръгне с Мира и на журналистката тази близост никак не й е приятна, защото със съпруга си вече са изживели голяма криза в своите взаимоотношения.

„Жоро ми изневери! – разкрива Мира. – Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих.” Двамата намерили сили да разговарят, да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно. А тя е категорична, че още го обича.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !