И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Джоли искала да стане новата принцеса Даяна

отпечатай новината

26.09.2016 10:22 | Видян 3861 пъти

Джоли искала да стане новата принцеса Даяна

Световно известният светски журналист Иън Халперин разкри истината за началото на края на брака на Бранджелина и причините довели до него. В материал за „Дейли Мейл” той разказа много любопитни дейтали за живота на звездната двойка.
 
Тя е трябвало да вземе със себе си шестте деца във Великобритания, която се превръща в щаба на нейните благотворителни и политически дейност в качеството ѝ на специален пратеник на ООН за бежанците, докато Брад трябвало да остане в Лос Анджелис и да работи върху своята филмова кариера.  За външния свят двамата трябвало да останат щастлива семейна двойка, казала тя. Когато обаче Брад казал на жена си, че предложението ѝ е тотално неприемливо, известната с нестабилността си Джоли изпаднала в ужасяващ гняв. Само моменти по-късно всичките грозни черти на брака им се оказват пред очите на всички.
 
В сърцето на изключителната конфронтация е неустоимото желание на Анджелина да се премести във Великобритания, за да се отдаде изцяло на своята политическа кариера, в рамките на която актрисата води кампания против насилието срещу жените в зоните на конфликти, за образованието на жените в развиващия се свят и оказването на хуманитарна помощ на милионите бежанци.
 
Тя е искала щабът ѝ да бъде установен в нает за целта дом в Съри. Децата е трябвало да ходят в британски училища, а тя да продължи с амбициите си да върви по стъпките на покойната принцеса Даяна, чийто живот бе отдаден на защитата на жертвите на пехотните мини и болните от СПИН. Още повече, Джоли била обсебена от това, да подражава на своята приятелка и ментор баронеса Арминка Хелик, като си спечели място в Камарата на Лордовете, която да използва за платформа за своята хуманитарна дейност. За целта тя е дори готова да се откаже от американското си гражданство.
 
Един от нейните приятели дори казал, че Анджелина има тайната амбиция да се омъжи за член на британското кралско семейство. По думите ѝ: „Принц Андрю е на радара ѝ”. Когато семейството посетило Франция миналата седмица, Брад се успокоил и си помислил, че бурята е преминала, но Анджелина просто печелила време.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !