Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Алек Сандър: В Къщата наистина има бълхи

отпечатай новината

26.09.2016 10:28 | Видян 3578 пъти

Алек Сандър: В Къщата наистина има бълхи

Поп певецът и мениджър Алек Сандър е първата звезда, напуснала най-гледаното риалити в България – ВИП Брадър след редовни елиминации. Първото си интервю той даде в студиото на предаването “Събуди се”. “Искаше ми се да остана малко по-дълго покажа кой съм”, сподели музикантът, но добави, че победата във ВИП Брадър не му е била фикс идея.

Успя ли да си починеш след участието си във ВИП Брадър?
-Не изобщо не си починах, защото отговарях на стотиците съобщения и въпроси във Фейсбук, Инстаграм и  всички социални мрежи. След това трябваше да се обадя на моята любима в Ню Йорк и докато й разкажа всичко това, което се случи в шоуто, то се съмна…Събудих се в 7,30 сутринта и си помислих, че съм още в Къщата, стана ми малко гадно, че ги няма до мен всичките съквартиранти и бълхи./смее се/

Имаше ли наистина бълхи вътре?
-Кълна се, че имаше. Не знам колко пъти пръскаха вътре и ни караха да излизаме извън помещенията. Съжалявам, че това е било основното нещо, което са покзали навън пред зрителите и съм бил в центъра на вниманието. Не знам защо тези бълхи точно мен лазеха…

Ти беше един от хората, които най-много се възмущаваха, че ви будят рано сутрин?
-Да, възмущавах се. Но най-много вътре спят Жана и Явор. Като си затворен в една къща, нямаш телевизия, нямаш интернет, телефон или приятели, ти остава само да говориш за бюджета, за храната и за работите, които те възмущават. Ако няма скандалче или нещо друго да си дрънкаш, просто е скучно.

На няколко пъти с Торнев преплетохте шпаги?
-Торнев е толкова противен. Съжалявам, че го казвам, но заради него не спечелихме мисията.  Всъщност аз бях хореографа, но след това всички съквартиранти ми се извиниха, дори тези, които ме номинираха. Всички признаха, че без мен тази мисия нямаше да бъде успешна. Ние всеки ден се събирахме около пианото, аз бях единствения, който можеше да свири. Това доста ни събираше и обединяваше. Според мен другите съквартиранти си мислеха, че имам имунитет и няма да ме изгонят, защото само аз можех да свиря, както Ути само готвеше.

Ще се справи ли според теб Емануела с мисията, която й възложиха при влизането в Къщата?
-Боби е този, който ще трябва да се справи, защото Емануела е добра актриса. Тя е свикнала да играе различни роли по клиповете. На Борислав обаче ще му е по-трудно, защото докато подготвяхме танца на марионетките на него му беше доста неестествено да запомни стъпките.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !