Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Съквартирантите подозират Боби и Емануела

отпечатай новината

28.09.2016 10:44 | Видян 2783 пъти

Съквартирантите подозират Боби и Емануела

Съмнения започнаха да проникват сред съквартирантите, пише Блиц. След старта на мисията и "любовта" между Борислав и Емануела, двамата станаха тема номер едно в Къщата. Участниците в риалитито не спират да шушукат и да мъдрят какво се случва, а кака Лара и Ирина Тенчшева влязоха в ролята на детективи.Най-устата отново бе Деси Цонева, която е на всяка манджа - мерудия.
"Някой вярваше ли, че Боби може да е с Емануела, въпреки че на точно такъв прилича. Видях, че няма нищо случайно, не само тук, а и в живота" отсече Деси Цонева. Междувременно водещата на "Милион и едно желания" хвана на къс пас събудилата се Емануела. Тя не се посвени да я скастри, че иска кафе, а пък любимият й бил против тези неща в Къщата. След което побърза да разнесе случката и сред останалите. "Как може като са заедно да не си знаят навиците. Аз за два месеца всичко ще знам за човека до мен", сподели тя.
Борислав пък реши да предложи нова стратегия на екранната си изгора. "Мислех си да имаме по-различна тактика. Почваме да им казваме "Няма да коментирам, "Биг брадър" направи забележка". Певицата веднага се съгласи и двамата поеха към кухнята.
В двора другата кака разкри нещата набързо "Това е мисия, според мен им е възложена роля", призна Лили. След като цялата Къща се събуди, всички излязоха навън. Емануела и Боби се усамотиха. Двамата продължаваха да кроят планове, а Боби замазваше ситуацията с опипване на певицата.
Вальо Михов пък директно заяви на Емануела: "Това е мисия, казвам ти го откровено. Знам го." Певицата побърза да каже какво се случва на Боби, който побесня и се разрази истинска семейна драма. "Ти си виновна, не си легна с мен", отсече той, убеден, че всичко вече е ясно на останалите. "Дръж се малко естествено, виж аз как се държа. Всичко правиш на шега", добави той.
След като всички си легнаха. Двамата "влюбени" решиха да се попипат и погушкат и под завивките. Двамата не се отлепяха един от друг, държаха си ръцете и си шушукаха. Видно бе, че ръцете на Боби са много палави и минават по цялото тяло на певицата, която грам не се дърпаше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !