Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иван Христов е отвратен от Миглена

отпечатай новината

28.09.2016 16:44 | Видян 4032 пъти

Иван Христов е отвратен от Миглена

Продуцентът Иван Христов е отвратен от устатата Миглена Ангелова. Макар да беше против участието на любимата му Ирина Тенчева във Вип Брадър, продуцентът Иван Христов е повече от бесен. Опосумът останал отвратен от поведението на устатата водеща Миглена Ангелова снощи и купищата обиди, които тя наговори за жена му.

Припомняме, че лицето на „Искрено и лично“ направи на пух и прах Ирина Тенчева по време на поредните номинации за сезона като жлъчните й думи скандализираха дори коментаторите в студиото на Ники Кънчев.

Миглена Ангелова обвини Ирина Тенчева, че е една лицемерна и елементарна жена, изцяло лишена от чувства, камо ли способна на емпатия и разбиране към останалите, споделя blife. За нея любимата на Иван Христов била една нереализирана, неудовлетворена и фалшива дама с множество комплекси. След тази номинация Ники Кънчев и коментаторите едва успяха да си съберат мислите, за да обсъдят казаното от Миглена Ангелова.

Близки до семейството на Иван Христов обаче бяха категорични, че опосумът изобщо не се е затруднил с ответната си реакция към мадам „Искрено и лично“. „Иван побесня, а Андрей едва го удържа да не хукне към Нови хан и да разкаже играта на Ангелова. Той обаче се зарече, че ако чуе и още една лоша дума за Ирина от устата на тази жена, ще я накара да лее кървави сълзи. Защото не само той, но и много други хора знаят за Миглена неща, които тя едва ли би искала да стават обществено достояние“, коментират източниците. А за капак завършват и с признанието, че Иван Христов никога не е харесвал Миглена като жена и винаги се е чудил откъде се намират тези мъже, които да й се връзват и да й играят по гайдата. Може би това е и другата причина тя самата да е така настроена против жена му и него като цяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !