Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Груп обявен за хотелски бранд №1 в Източна Европа

отпечатай новината

29.09.2016 12:16 | Видян 919 пъти

Виктория Груп обявен за хотелски бранд №1 в Източна Европа

Mass Media International и специализиран комитет от 6-ата бизнес конференция  Туризъм в Югоизточна Европа - SEET 2016 избра лауреатите за тази година.
Наградата Brand Leader 2016 се дава за най-известните фирми, институции и медии, които имат  непрекъснат растеж и иновативни стратегии, по-високи стандарти и спомагат за  подобряване на пазара, като по този начин дават изключителен принос за популяризирането на икономическия потенциал, както и създаването на конкурентно пазарно изображение на региона. Тази година честта да се окичи с отличието Brand Leader Award 2016 се падна на холдинга "Виктория Груп", който има хотели в Пловдив, Пампорово, ваканционно селище Елените и Слънчев бряг, плюс перлата в короната - хотел Маринела в София.
Форумът е разделен на няколко панела, включващи конференция по различни теми засягащи международния туризъм, b2b срещи с бъдещи и настоящи партньори, фирмени презентации и награждаване на най-добрите компании по браншове.
Освен връчването на престижните награди, тази среща засяга широк спектър от проблеми, предизвикателства, добри практики и иновации в туризма, обсъдени от представители на правителствата и неправителствени организации от над 20 държави.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !