Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Никол и Гришо вдигат сватба в Холивуд

отпечатай новината

29.09.2016 17:14 | Видян 2453 пъти

Никол и Гришо вдигат сватба в Холивуд

Григор Димитров и Никол Шерцингер стягат голяма сватба в Холивуд, пише "Уикенд". Това гласи най-горещата мълва около звездната двойка. Бъдещите младоженци все още не са разказали на всеослушание за намеренията си и кога ще бъде сватбата, но според близки до нашия тенисист голямото събитие е насрочено за следващата година, като приготовленията вече са в ход.
Говори се, че 38-годишната Шерцингер искала сватбата им да бъде светско събитие номер 1 не само в Щатите, а и в света изобщо. Церемонията щяла да бъде в Лос Анджелис, като сега се избира църквата. След това младоженците ще празнуват в луксозния палат на певицата, разположен в квартала на богаташите "Бевърли Хилс".
Голям проблем се оказа датата на сватбата, тъй като и двамата имат куп ангажименти. "Трудно е да намерят ден, който да е удобен и за двамата", разправят от свитата на тенисиста.
За сватбените намерения на звездната двойка се разбра преди около месец, когато двойката изкара романтична ваканция на италианската Ривиера. В тузарския курорт Портофино наш Гришо предложи брак на 38-годишната певица. Оттогава знойната хавайка носи на ръката си годежен пръстен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !