Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Явор отряза Жана: Не ме налазвай!

отпечатай новината

30.09.2016 10:29 | Видян 2265 пъти

Явор отряза Жана: Не ме налазвай!

Жана Бергендорф си призна, че има чувства към Явор Бахаров, но за жалост те се оказаха несподелени. Флиртът между двамата угасна толкова бързо, колкото и се роди.  Певицата и актьорът бяха седнали на "по цигарка", когато тя го попита дали е харесал косата й къдрава. Явор я отряза с директното: "Прическата ти беше ужасна! Приличаше на Камелия, но като цяло не ти гледам косата". След което тя се опита по заобиколен начин да смекчи обстоятелствата, но като че ли Бахаров се усети накъде бие. Той директно и каза: "Не ме налазвай. Ако аз реша, ще те налазя сам".

Емоционалната Жана премина от окриляващата любов до безграничната омраза към актьора само за няколко часа, а причината да отиде в другата крайност се оказаха думите на Явор пред съквартирантите.

На следващата сутрин актьорът сподели с няколко от съквартирантите, че Жана се е опитала да го "налази" и му е пускала крачета през нощта. Припомняме, че двамата съквартиранти спят в едно легло. Тези думи достигнаха бързо до ушите на певицата и силно я нараниха. Тя се зарече да не общува повече с Явор в къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !