Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Посветиха сладкиш на Яна Маринова

отпечатай новината

30.09.2016 14:20 | Видян 1824 пъти

Посветиха сладкиш на Яна Маринова

Вчера се състоя истински 5-часов празник на арт сладкишите. Куп актьори и риалити звезди от музикални формати се събраха на празник на десертите-шедьоври, който се проведе срещу Руската църква, в Corso. Изработване на сладкиши пред очите на посетителите и демонстрации на лакомства бяха в основата на вкусната фиеста. От изкушенията на сладкия маратон опитаха актьорите Яна Маринова и Александър Алексиев (сериала „Откраднат живот“), както  Димитър Петров (от „София ден и нощ“) и куп риалити звезди от музикални формати, като X Factor и Music Idol. Сред гостите бе и Иван Яхнаджиев, който вместо боди арт върху голо женско тяло, изписа интересни мотиви върху уникалния шедьовър на вечерта - десерт за рисуване. Включиха се и любители, като един от тях получи награда за най-оригинална рисунка върху сладкиша.
На актрисата Яна Маринова бе посветен цял десерт-портрет, като на отделните черти на характера й отговаряха точно определени съставки. Тъй като популярната дама спомена, че най-очевидната й особеност е любовта към високия адреналин, в сладкиша използваха съответстващата съставка шоколад. На склонността на Яна да губи лесно търпение, сладкарите намериха еквивалент в чилито. Като резултат от съчетанието на съставките, описващи характера на актрисата, се получи шоколадов чили тарт.
По време на постоянните демонстрации на кулинарни шедьоврки, като солени еклери с трюфел и сирена, екзотик тартове и други, за музикалното настроение се погрижиха Соня Мембреньо (позната от Music Idol, X Factor и предаването „Комиците“), Ева Мария от X Factor, Мариела (Star Academy), Ели Раданова (Music Idol) и DJ Martini, чиято сборна музикална формация носи името HIGH ON HILLS. В тон със сладките специалитети,  инструкторът и дегустатор Йордан Дъбов направи презентация на подходящата за комбинация ободряваща напитка – гурме кафе. След това, с участието на Димитър Петров от сериала „София ден и нощ“, бе извършена демонстрация на първото и единствено по рода си в България „кафе за ядене“ Espresso Affogato (десерт от сладолед и шот еспресо).

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !