Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Секс чат с Джим Кери взриви Холивуд

отпечатай новината

30.09.2016 16:59 | Видян 2169 пъти

Секс чат с Джим Кери взриви Холивуд

Перверзното лице на Джим Кери хвърли в шок цял Холивуд. Комедийният актьор беше разобличен посредством перверзен чат с бившата си приятелка Катриона Уайт, в която коментирайки починалите си родители, Джим ненадейно подхвърля "Мислила ли си си за моя **** днес?", пише Дейли Мейл.

Другата потресаваща информация, която лъсва, посредством уж безобидният им разговор е, че той се провежда на 13.02. 2013-та година. По това време двамата са уж щастливи и влюбени, а едва седмица по-късно красавицата се подлага на щателни изследвания, които дават положителен резултат за няколко венерически болести - Херпес 1, Херпес 2 и Гонорея. Уайт обвинява Кери, че се е заразила от него и не след дълго двамата се разделят.

"Запалил съм три свещи - за твоя баща и за майка и татко", пише актьорът. "Прекрасно! Толкова топло чувство ме обзе!", отговря Уайт. "Така и трябва. Моите родители бяха забележителни. Те продължават да ни гледат отгоре и да се грижат за нас. Мислила ли си си днес за моя *******", сякаш между другото подхвърля Джим Кери.

В последствие актьорът продължава разговора натъртвайки, че двамата не са правили безопасен се*с и ако тя е пропуснала да си пие противозачатъчните е добре да прибегне до хапче "анти бебе". Скандалният разговор изваден от архива хвърля в смут цял Холивуд. "За първи път виждаме Джим в подобна светлина. Сякаш е някаква долна шега", коментират негови познати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !