Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Анита Мейзер проговори от затвора: Мисълта, че съм невинна, ме крепи да не рухна!

отпечатай новината

03.10.2016 13:04 | Видян 4459 пъти

Анита Мейзер проговори от затвора: Мисълта, че съм невинна, ме крепи да не рухна!

Анита Мейзер се сдоби с небивала популярност, след като в средата на август нейният приятел Николай Димов бе намерен мъртъв в дома ѝ. В последствие стана ясно, че културистът е починал в следствие на опасна сексуална игра. Заради обърканите обяснения, които панираната Анита даде, съдът я остави за постоянно в ареста, докато тече следствието по случая, което силиконавата моделка дава. То е направено с помощта на хора от семейството ѝ, които предоставиха отговорите ѝ пред в. Таблоид.

- Анита, какво точно се случи във фаталната нощ?
- За съжаление нямам право да изясним нищо в медиите, докато тече делото - така ме посъветва адвокатът ми. Ще кажа само, че става дума за една ужасна трагедия, един нещастен случай. Не съм убийца. Кълна се в детето си! Разпитана съм и с детектор на лъжата, от което стана ясно, че всичко, което съм споделила пред разследващите, е самата истина. Надявам се, че това ще стане ясно на всички. Обичах Николай и никога не бих го наранила!

- Сестра му твърди друго..
- Да, за жалост. Всъщност нейните контакти на общински съветник са причината аз да лежа в ареста без присъда, въпреки че доказано става дума за нещастен случай, а не за убийство. Нямам никаква вина, а съм третирана като престъпник...Тя никога не ме е харесва, искаше да ни раздели. Непрекъснато ни правеше интриги с Ники, месеше се във връзката ни. Ако обичаше наистина брат си, щеше да се интересува единствено дали той е щастлив с мен. Беше! Искам да я погледна в очите и да ѝ кажа: "Знам, че ме мразиш, но разбери - не съм убила Ники!". Все някога и този разговор ще се състои...

- Вярно ли е, че си в тежко психическо състояние, че си се стопила в ареста?
- Отслабнала съм с 6-7 килограма. Да, трудно ми е, но не съм полудяла. Само фактът, че съм невинна, ме крепи да не рухна. Мъчно ми е за Ники, за това, което стана, за злобата, която се изля върху мен. Стискам зъби и се старая да се крепя. дъщеря ми Джули, мама и двама приятели са моята опора в момента. Искам да знаят,ч е много ги обичам и им благодаря за подкрепата!

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !