Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Деси Цонева правила групов секс с 15 души

отпечатай новината

03.10.2016 15:21 | Видян 4177 пъти | Гласували 2

Деси Цонева правила групов секс с 15 души

Една от колоритните участнички във "ВИП Брадър" - Деси Цонева, има бездънно гърло за алкохол и тя тепърва ще показва уменията си на закоравяла пияница, споделили нейни приятели пред Таблоид. Цонева си спечели слава на бохем и любител на нощния живот, след като преди 4 години започна редовно да влиза в хрониките на жълтата преса с купища изцепки.

Върхът на бурния ѝ разюздан живот бе раздялата с Янчо Таков, след което, според осведомени, тя попадна в ръцете на Тодор Славков. След пиянски свади и скандали Живковия наследник не се поколеба да изтипоса Цонева мъртвопияна и дрогирана, лежаща гола върху канапето му.

На една от снимките тя се чекне дебидюс, акто зърната ѝ са скрити с черно тиксо. Според източници снимката е направена след дива оргия в дома на Тошко, където Митко-Цоневата наследница била звездата на вечерта. Брюнетката участвала в групово сношение от 15 човека, като на всеки мъж се падали по две мадами. Освен снимки, Славков пази и видеоклипчета, на които Деси показва завидни умения както във френската любов, така и в бързината, с която успява да обслужи по няколко партньори.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !