Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Звездите преди да станат известни

отпечатай новината

04.10.2016 15:21 | Видян 2476 пъти

Звездите преди да станат известни

Родните популярни личности крият неподозирани тайни от своето житие-битие, преди да станат звезди, които пазят от настоящите си фенове, научи хотарена. Прехранвали са се с прозаични или не толкова престижни професии. Но както се казва, няма срамна работа.

Алисия изкарвала прехраната си като продавачка на хранителни стоки. Родителите й имали магазинче, а Алисия често им помагала. Когато грабнала микрофона обаче, кариерата и на продавач приключила бързо. Днес Алисия залага на различен тип ангажименти, за да осигурява нужния й стандарт.

Някога Камелия е държала вместо микрофон пръчка в класната стая, защото е била учителка. Шест месеца Ками била „лелка“ в детската градина в Чипровци. Там била по заместване и напуснала щом титулярката се върнала. За жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.

Иван Динев - Устата си докарвал допълнителни доходи като разносвач на списания. Със сигурност освен пари това му носи и контакти с медиите.

Преди да стане звезда в попфолка Преслава е работила три години като шивачка на бельо за чуждестранни фирми. В бранша се задържала кратко по прозаичната причина, че шефовете плащали малко и нередовно. Затова и Преси заложила на музиката, където хонорарите са несравними. След 2 години вече била забелязана от Милко Калайджиев.

Преди да грабне микрофона Мария Илиева е била секретарка. Преди това е заработвала и като застрахователен агент. И със сигурност е успявала да накара с не малка доза мъжете са си купят полици.

Борис Дали е бил личен шофьор на някогашната кметица на Бобов дол. Чаровникът въртял волана в продължение на година и половина. Бил е и общински съветник в града от БСП. Борис Дали споделя обаче, че се чувства най-добре на сцената и с микрофон в ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !