Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Джулиана Гани преследвана от тайнствен мъж

отпечатай новината

05.10.2016 13:33 | Видян 1714 пъти

Джулиана Гани преследвана от тайнствен мъж

Психически неуравновесен семеен мъж е по петите на скандалната силиконка Джулиана Гани.
Доскоро тайнственият господин и моделката поддържаха интимни взаимоотношения, които Гани решила да приключи. Мъжът, който е семеен от дълги години, водил паралелна връзка с Джулиана, за която жена му в никакъв случай не трябвало да разбира.

"В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана" - разказа Гани пред България Днес само седмица след като сподели пред вестника, че е щастлива с мъжа до себе си.

"Сега не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче" - изплашено допълва моделката, която дори обмисля да се обърне към органите на реда и да разкрие името на мъжа, ако тормозът продължи.

В изблик на ярост Джулиана унищожи и един от подаръците на бившия си любим. Тя сподели в социалната мрежа снимка на плюшен мечок със забит в сърцето нож.

Въпреки стреса, на който е подложена бившата Мис Силикон, споделя, че е готова да продължи напред. Напук на бившия си възлюбен, тя засне поредната провокативна и разголена фотосесия. На нея моделката показва секси форми, полегнала върху огромен мотор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !