Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Майката на Бербо с голяма промяна в живота си

отпечатай новината

06.10.2016 10:59 | Видян 2261 пъти

Майката на Бербо с голяма промяна в живота си

Майката на Димитър Бербатов се отказва от фамилията, която той направи прочута в цял свят. Маргарита вече се представя с бащиното си име Асенова. Тя се разведе с Иван Бербатов, който е татко на Митко и Асен. Раздялата официално стана факт през миналата година, но Маргото и Иван не живеят заедно от доста време. Въпреки това майката на звездния футболист носеше фамилията Бербатова. Сега това се е променило. Регистрацията й във Фейсбук е под името Маргарита Асенова, пише в. България днес. "Тя иска веднъж завинаги да приключи с тази история и да започне живота си на чисто - разкрива близка приятелка на Маргото. - Не очакваше Иван да поиска развод, но след като това се случи, прие новата ситуация."

Близки до родителите на Димитър Бербатов разкриват, че отношенията в семейството започват да охладняват в началото на 90-те години, когато Митко отива да живее в София. Той напуска Благоевград, за да продължи развитието си като футболист в школата на ЦСКА. През цялото време близо до него е баща му Иван Бербатов. Той също започва да прекарва доста повече време в София, отколкото при съпругата си.

Талантът на Димитър е забелязан бързо от скаути на "Байер" (Леверкузен) и той отива да играе в Германия още преди да навърши 20 години. Началото е трудно, но постепенно Митко успява да си пробие път до първия състав на "аспирините". Печели добри пари и ги инвестира разумно. Купува апартамент в тихия софийски квартал "Бъкстон", където баща му често остава да преспива. Постепенно хубавото жилище се превръща в основен дом на Иван Бербатов. Раздялата с Маргарита е факт, но двамата запазват добри отношения. Иван от години има връзка с мистериозна дама, за която единствено се знае, че е била близка приятелка на Маргото. Именно бившата съпруга на Бербатов го запознава с настоящата му спътница в живота. Говори се, че именно жената до Иван е настоявала той официално да се разведе. Това никак не се хареса на Маргарита, но тя трябваше да приеме фактите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !