Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Антон Хекимян обядва на тротоара

отпечатай новината

06.10.2016 12:29 | Видян 1718 пъти

Антон Хекимян обядва на тротоара

Антон Хекимян е на особена почит в заведенията край Би Ти Ви, пише "Уикенд". Персоналът на околните кръчми е готов да изпълни всяка негова прищявка.
В понеделник по обяд времето беше топло и слънчево и 32-годишният водещ на "Тази сутрин" възнамеряваше да хапне под открито небе. Да, ама в любимото му заведение всички външни маси бяха заети. А никой от клиентите не даваше вид, че скоро ще освободи стола си.
Като установи, че няма къде да седне с придружаващите го две колежки, арменецът отиде при управителя на заведението. "Хайде да ни изнесете една от вътрешните маси, та да хапнем на въздух", каза на ресторантьора.
Служителят веднага взе присърце проблема на Хекимян и дамите му. В следващия миг един от сервитьорите вече мъкнеше маса към ВИП компанията. Импровизираният кът за хранене беше устроен насред тротоара и пречеше на пешеходците, но на кого ли му пукаше за тях.
В следващия час Малкия Бареков засити глада си с вкусни гозби от обедното меню на бистрото. Тв водещият нито за миг не даде вид, че се притеснява, задето минувачите постоянно надничаха в чиниите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !