Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Блатечки се вижда тайно със сина си

отпечатай новината

06.10.2016 12:46 | Видян 2425 пъти

Блатечки се вижда тайно със сина си

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки продължава да се разкъсва между две жени, пише "Уикенд". Актьорът официално обяви, че е разделен с модела Диляна Попова и живее със съпругата си Катерина, но едва смогва така да разпределя ангажиментите си, че да успява да се грижи и за двете си семейства.
45-годишният актьор избра да живее с дългогодишната си половинка Катерина Горанова и 15-годишната им дъщеря, но всеки ден намира време да посети бившата си любовница Диляна Попова и 2-годишния им син Борил. Преди няколко дни актьорът пристигна на мотор за среща с извънбрачния си син и майка му. Малчуганът буквално е одрал кожата на своя известен татко и е негово умалено копие, установи екипът на светското предаване "Папараци". Шоуто на Николета Лозанова успя да заснеме в крачка Асен и Диляна, а кадрите ще бъдат излъчени тази неделя в предаването след 22:30 часа.
Звездата от "Стъклен дом" връчи два пакета с памперси на Диляна и ги изпрати до дома им. Източници издават, че лошото момче на родното кино се вижда поне 3-4 пъти седмично със сина си и бившата си любовница. Надали обаче жена му знае за това. Говори се, че Асен дава по 1500 лева месечно, за да може тя да се грижи за наследника си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !