Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ути пребит от цигани

отпечатай новината

06.10.2016 13:32 | Видян 1324 пъти

Ути пребит от цигани

Шоуменът готвач Ути Бъчваров, който се изяви в риалити шоуто "ВИП Брадър" като кибритлия, си е патил сериозно от буйния си нрав, пише "Уикенд". Преди 3 години водещият на кулинарното предаване "Вкусно" по БНТ е оцелял по чудо и благодарение на бързата намеса на полицията след свиреп екшън с тумба цигани в родното село на родителите му Медвен.
През пролетта на 2013 г. Ути решил да възстанови къщата на прадедите си в котленското село Медвен, за да събере на огромна софра целия си род до 3-то коляно.
В селото Ути се спазарил с местни роми да ремонтират срещу 20 000 лева запуснатата къща. Бъчваров оставил 5000 лева за началото на ремонта и помолил селския кмет Христо Киров да наглежда майсторите.
Три седмици по-късно Бъчваров запалил колата и отскочил до село Медвен, за да види как върви ремонтът на къщата. Кулинарят заварил имота си така, както го оставил - майсторите не били свършили работа, но настоявали да получат още пари, за да продължат с "ремонта".
След бурна 5-минутна препирня, прераснала в псувни с ромите, Ути отишъл до колата си и извадил ловната си пушка с намерение да стресне циганите. Когато обаче насочил пушката към тях, ромите му се нахвърлили вкупом, измъкнали пушкалото от ръцете му и започнали да го налагат ожесточено пред очите на няколко слисани местни жители.
"Биха го със сопи, налагаха го по цялото тяло. За късмет кметът се обади на полицията и ченгетата се отзоваха бързо - след 2-3 минути, тъй като по случайност са имали работа в близко до Медвен селище", разказва жител на котленското село Медвен.
След като кървавата селска разпра приключила благодарение на полицаите, Ути бил откаран по спешност в болницата в Котел, а двама от биячите му - арестувани. В крайна сметка обаче не се стигнало до дело, тъй като Ути се отказал да подава жалба срещу циганите, а те от своя страна му върнали парите, които им оставил за ремонт.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !