Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Наркоманска оргия във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

06.10.2016 14:16 | Видян 3774 пъти

Наркоманска оргия във

Друсат ли се с кокаин част от звездните участници във "ВИП Брадър"? Този въпрос си задават хиляди зрители на риалити шоуто след излъчени кадри от нощен пиянски запой в Къщата с главни действащи лица Деси Цонева, Жана Бергендорф и моделката Глория, пише "Уикенд".
Трите дами извадиха извън нерви останалите съквартиранти, след като вилняха до ранни зори и съумяха да изпият две бутилки уиски.
"Аз също пия, попадал съм в много пиянски компании, но с моята тайфа от 5 човека не можем да изпием две бутилки уиски. Явно и други стимуланти е имало...", повдигна завесата милионерският син Борислав Комсийски.
И наистина, пиянският купон на трите млади дами, две от които - майки на невръстни деца, привлече съмненията на мнозина, че в Къщата, обитавана от родни знаменитости, някой е внесъл известно количество кокаин.
Мълвата, че родни знаменитости се друсат необезпокоявани във "ВИП Брадър" и че това се случва с негласното одобрение на продуцентите, върви открай време. Не е известно как точно влизат кокаиновите пратки в Къщата. Мълви се, че знаменитостите сами си ги вкарват, докато излизат за по няколко часа поради служебни ангажименти. Бегла справка показва, че малко преди наркооргията, Къщата е напусната от Жана Бергендорф и Деси Цонева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !