Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Явор Бахаров коментира мегаскандала с ВИП брадър

отпечатай новината

08.10.2016 10:36 | Видян 4251 пъти

Явор Бахаров коментира мегаскандала с ВИП брадър

"Исках да изляза от Къщата. Излязох и толкова. Хората са преценили да покажат разни неща, които съм казал наистина." Това заяви в ефира на Нова телевизия Явор Бахаров, часове след като бе изгонен от "ВИП брадър", споделя Блиц. "С "Биг брадър" имахме неравностоен разговор. Бях притиснат до стената и реших да контраатакувам", смята Бахаров.

"Когато излязох, се поздравих с всички, които са от екипа. Не мога да кажа, че съм надиграл играта, може би тя ме надигра. Съквартирантите, ако ги питате, всичко е наред. За много малко време се оказа, че не е било честно", каза още Бахаров.

"Който е бил в Къщата знае, че там е трудно през цялото време да играеш, защото си постоянно наблюдаван. Гледах да не мисля за камерите. Два месеца са адски много и според мен човек ще се психира. Реших да изляза на половината, с не толкова ранена психика. Едно е, че играеш с другите хора и едно, че играеш с играта", завърши той.

"Може би дължа извинение на Биг брадър, че съм тръгнал да му извивам ръцете. Все пак бяхме в изолация, цялата психика на човек се променя. В такъв свят живееем. Ако беше преди 10-ти, сигурно щях да съм в Белене", завърши Бахаров.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !