Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Явор Бахаров: Биг Брадър ме надигра!

отпечатай новината

10.10.2016 14:19 | Видян 5055 пъти

Явор Бахаров: Биг Брадър ме надигра!

Явор Бахаров напусна Къщата на ВИП Брадър. Той обаче не само пожела да си тръгне доброволно, а реши да "изнуди" Брадъра със заплахи, че ще разкрие всички негативи, които е видял от шоуто. Това стана причина и за решението на Биг Брадър той да си тръгне от Къщата. Така Явор се превърна в първия принудително изгонен съквартирант в дванайсет годишната история на предаването. Първото си интервю актьорът даде за предаването „Събуди се“ по Нова ТВ.


Ти си прецедент в историята на ВИП Брадър? Кажи ни какво стана?

-    Исках да изляза от Къщата и излязох. Хората са преценили да покажат разни неща и аз съм ги казал, разбира се. Но, това са били разговори между мен и Биг Брадър.

Ти си позволи да рекетираш Биг Брадър, ти каза, аз мога да изляза и да кажа неверни неща за Биг Брадър? Защо го направи?

-    Ние вече имахме един разговор с Биг Брадър, който беше неравностоен, защото вътре бях в изолация. Бях притиснат до стената и реших по някакъв начин да контраатакувам. Може би това не бе най-добрият ход. Просто исках да се защитя. Форматът е много сериозен и когато излязох от него се поздравихме с всички от екипа. Това е една сериозна психологическа игра. Може би се оказах победен.

Ти ли надигра играта?

-    Може бе тя ме надигра, но ако питате съквартирантите всичко е наред.

Каква бе мотивацията да напуснеш, говореше се за бунт. Имаше ли такъв план?

-    Който е бил в Къщата знае, че е много трудно през цялото време да играеш роли вътре. Мисля че два месеца са много нещо и човек, ако ги изкара, ще се психира вътре. Затова бях решил да изляза наполовина с недотам наранена психика. Това е игра с няколко дъна, един път играеш със съквартирантите, другия път играеш със самия Биг Брадър.

Дължиш ли на някой извинение?

-    Може би на Биг Брадър, че съм тръгнал да му извивам ръцете. Когато си в изолация, цялата ти психофизика се променя.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !