Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кои са най-популярните българи в "Инстаграм"?

отпечатай новината

11.10.2016 10:30 | Видян 1833 пъти

Кои са най-популярните българи в

Макар и не толкова многобройни, българите в "Инстаграм", също споделят интересни снимки и истории, които си струва да бъдат разказани.

Безспорно, Нина Добрев е една от най-известните българки в "Инстаграм". Със своите над 9 млн. последователи, актрисата, която е и трикратна носителка на награда "Изборът на публиката", се нарежда и сред най-успешните българки в Холивуд.Кариерата си Добрев започва като модел и с участия в реклами, а впоследствие започва да се явява и на прослушвания за различни роли в киното и телевизията. Големят успех за Нина идва от ролята й на Елена Гилбърт в свръхестествения сериал "Дневниците на вампира".

Лазар Ангелов – 9 млн. последователи. Ангелов е известен фитнес инструктор в България и по света. Наричан е инструкторът на звездите.

Носител на шампионските титли на Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ през 2008 г. за юноши.Той е младата българска надежда в тениса Григор Димитров.Гришо използва "Инстаграм" редовно. Той държи в течение феновете си, какво интересно се случва с него всеки ден.Тренировки, пътувания и много стилни маратонки можете да видите в профила на Григор. Той държи "първенството" за най-следвани българи в социалната мрежа с 461 хил. последователи.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !