ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Жоро е бил на хероин

отпечатай новината

19.12.2008 15:20 | Видян 6856 пъти | Гласували 4

Жоро е бил на хероин

Тази събота 20 декември телевизионният таблоид „Горещо” ще покаже изповедта на един различен победител – Георги от Биг Брадър 4. След като спечели голямата награда, Жоро прие поканата да гостува на Венета Райкова и да разкрие себе си в непозната досега светлина. Той признава, че в живота си е правил много глупости, с които е огорчавал най-вече майка си и една от тях са наркотиците. Жоро споделя, че преди много време под влиянието на приятели и средата започва да използва хероин. След като половината от приятелите му умират, на него му „светва червената лампичка” - той спира с наркотиците и заминава за Англия „За това ще ме обвиняват – че не съм го казал това нещо в къщата!” – споделя Жоро и разкрива, че само така има шанс да прокара идеите си. Той споделя, че се е стреснал от смъртта на приятелите си и признава, че иска да говори за тези неща, защото е жалко хора да си отиват по този начин.

Георги споделя, че вече е приключил с глупостите и е доволен от участието си в къщата най-вече, защото е показал на майка си, че е сериозен и отговорен, а тя вече се гордее с него и е щастлива.

Георги коментира и престоя си в къщата и отношенията си с Таня, Мартин и Емилия. Той споделя, че се чувства гузен и виновен и му е неудобно от това, че той е спечелил парите.

Кой всъщност е Георги? Какъв е вкусът на победата? Каква е истината за интимните му отношения с Таня и какво го е накарало да вземе презерватив и да отиде в леглото й? С Таня или Емилия е прекарал нощта след победата си?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !