Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Скандални снимки от спалнята на миската Елена

отпечатай новината

11.10.2016 15:27 | Видян 2323 пъти

Скандални снимки от спалнята на миската Елена

Скандални снимки се появиха от спалня, в която е и Мис България'99 Елена Ангелова, заради която се разпали войната между бившия ѝ съпруг Николай Нейчев и ексслужителя на Държавен фонд "Земеделие" Александър Атанасов. В събота двамата се изпокараха, като се стигна и до изстрели.

Любовникът Александър Атанасов разказва ужасяваща история, че бившият съпруг Николай Нейчев държи под ключ Елена и се е заканил да я докара до просешка тояга. Разводът на Елена и Николай настъпи вследствие на факта, че миската ражда момче от друг мъж. За бременността на Ангелова не се говори много в светските среди, тъй като тя от години страни от тях. За това, че не е биологичен баща на Кристиян, който се роди на 4 октомври 2014 г., бизнесменът Нейчев научил впоследствие. Той озверява срещу красавицата на 21 април 2015 г., когато все още законната му съпруга внася искова молба до Софийския градски съд, в която иска чрез ДНК експертиза да се установи, че не законният й мъж е баща на новороденото момченце.

В исковата молба, под която стои подписът на красавицата, Елена Ангелова обявява, че е поддържала интимни отношения само с мъж на име Александър и че иска да бъде призована на съд, който да установи истинския татко на детето й, както и да отпише съпруга й като баща на детето. Седмица след като подала исковата си молба, Ангелова я оттегля. Според нейни познати това се случва след нечуван тормоз от мъжа й Николай.

Друга версия обаче разкрива съвсем различен поглед на нещата. Първите думи на Елена към униформените след престрелката били, че тя не е спала с Александър Атанасов, не е била интимна с него и не е имала връзка с него. Той бил агресивен и ги заплашвал.

Според анонимен информатор има видео от охранителните камери в спалнята на Александър Ангелов, научи блиц. На него ясно се виждало, че моделката е в леглото на Ангелов. доказателство за това са и скандалните снимки, които се появиха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !