Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Бивши любовници на Мария Илиева си ги мерят в ефир

отпечатай новината

12.10.2016 12:51 | Видян 2389 пъти

Бивши любовници на Мария Илиева си ги мерят в ефир

Предаване по Би Ти Ви събра в студиото си двама от бившите любовници на Мария Илиева. В новия сезон на шоуото на Радост Драганова и ко-водещия - актьора Иво Аръков, се появи и младият рапър Наско Колев от Варна. И Иво, и Наско са били интимни с Мария Илиева в един определен етап от своята кариера.

Певицата имаше любовен роман с Иво Аръков преди 3-4 години, който завърши с изчерпването на възможностите му да се възползва от славата и връзките на известната си любима. Наско, другият любовник на Илиева, който също е по-млад от нея, започна романа с наборката на майка си още като невръстен участник в музикалното състезание "Х Фактор", в което Илиева се подвизаваше като съдия и ментор. После той подписа договор с нейният музикален лейбъл "Стерео стая" и дори направи дует с менторката си, а лятото след абитуриентския си бал току-що навършилият 18 години Колев прекара в кревата на 20 години по-възрастната си любима по хотелските стаи из Черноморието.

Двамата бивши на певицата едва прикриваха смущението си от неловката ситуация. Шоуто бе пълно със зле прикрити намеци и подмятания, напомнящи за общото между двамата, споделя blife. От предаването стана ясно, че пеещият баскетболист Наско, който вече е студент по медицина, планирал да специализира гинекология. Както самият той призна решението е предизвикано от "бизнес гледна точка", тъй като най-много дамите пищели по него.

Подложени на състезание двамата бивши на Мария Илиева се надпреварваха да издухат сапунен мехур до обръч на няколко метра. След като забеляза, че Наско се справя по-добре, Иво отбеляза иронично "Ама той е професионалист, за това…". В кое е професионалист не стана ясно - в духането или в правенето на балони, питат с чувство за хумор и не без ирония колегите от България утре".

Радост Георгиева също беше много впечатлена от работата с уста на баскетболиса от "Академик" (Варна). След играта тя не спря да повтаря "Видя ли? Видя ли? Много е добър, браво! Видяхте ли колко е добър, видяхте ли?".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !